Els Castellers de Sant Cugat traslladen la seva seu social al CMSC


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat serà la nova seu social dels castellers de Sant Cugat. Així ho ha avançat el cap de colla Marc Maymó a Ràdio Sant Cugat. Segons Maymó, un grup casteller requereix d'un lloc de trobada, més enllà, d'un local d'assaig.

Després de canviar el local de l'Esbart pel del Centro Popular Andaluz, els castellers de Sant Cugat fixaran la seva seu social i d'assaig al Club Muntanyenc Sant Cugat. Així ho anunciat el cap de colla Marc Maymó al programa 'Generació 91.5' d'aquesta emissora.

Maymó ha explicat que el contracte encara no està signat però que tenen el compromís ferm tant de l'Ajuntament com del CMSC. Per a Maymó és una notícia molt positiva perquè 'facilita' el funcionament de l'entitat.

Marc Maimó

No està signat però ja podem avançar que traslladem la nostra seu social al CMSC. Per primera vegada en deu anys tindrem local i lloc d'assaig en el mateix espai. Això és molt positiu.


Marc Maymó ha explicat que una colla castellera necessita un espai per assajar, però també un lloc per relacionar-se per tal de fer crèixer l'entitat. És per això, que tot i aquesta solució, Maymó reivindica, una vegada més, una seu pròpia perquè l'entitat tingui una estabilitat.

Marc Maimó

Una colla requereix, no només que es pugui trobar per assajar sinó, també tenir un lloc de trobada per fer créixer l'entitat. És clar que es necessita donar una estabilitat.


El trasllat dels camises verdes al Club Muntanyenc Sant Cugat es farà d'aquí a dues setmanes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.