L'aparcament de Can Quitèria obre aquest dilluns a mig gas


  • Comparteix:

L'aparcament de Can Quitèria ha obert les portes aquest dilluns. Inicialment, només es podrà aparcar en les dues primeres plantes de les quatre de l'aparcament. Les 121 places dels dos primers pisos del pàrking es destinen al sistema de rotació.

L'entrada a l'aparcament està situada a la Rambla de Can Mora i la sortida, al carrer Vinyoles en direcció de la Rambla Ribatallada.

Les tarifes s'aplicaran en fraccions de 5 minuts, tal com estableix el règim d'aparcaments municipals. La tarifa per hora serà de 2 euros.

L'obertura de l'aparcament estava prevista l'1 de novembre, però la tramitació de les llicències ha endarrerit l'entrada en funcionament de la instal·lació.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica que ara queda pendent que entrin en funcionament les plantes amb places d'ajudicació.

Mercè Conesa

Queda pendent donar les places d'adjudicació de l'aparcament.


L'Ajuntament va adjudicar a Construcciones Alcaraz les obres i concessió d'aquest equipament per un període de 40 anys.

Posteriorment, el ple municipal va aprovar la cessió de les places públiques de l'aparcament de Can Quitèria a l'empresa. A canvi, Construcciones Alcaraz va assumir el cost de la urbanització de la plaça i els carrers adjacents. L'operació va comportar un estalvi de 650.000 euros per a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.