La JSC exigeix treball d'administracions i ciutadans per eradicar la violència de gènere


  • Comparteix:

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) expressa el seu suport cap a les dones que han patit violència de gènere. Sota el lema 'Prou violència de gènere!', la JSC reclama 'tolerància zero' i la responsabilitat, implicació i esforç de tots els poders públic en relació a aquesta xacra.

'Prou violència de gènere!' és el títol del manifest que la JSC ha preparat coincidint amb el Dia Internacional contra la violència vers les dones. El text denuncia totes les manifestacions de violència de gènere i proclama la necessitat d'educar en els valors de la igualtat i de treballar les polítiques de gènere i d'igualtat d'oportunitats des de tots els nivells.

La secretària d'Igualtat i Justícia de la JSC, Elena Vila, explica el sentit del manifest.

Elena Vila

Volem deixar constància de la necessitat d'un treball conjunt de totes i de tots; de les administracions públiques i de la ciutadania.


Vila ha declarat que cal reforçar les polítiques preventives, lluitar contra les creences sexistes i reforçar les polítiques d'igualtat d'oportunitats.

Quant a l'acció política que cal seguir, Vila ha suggerit seguir avançant en recursos socials i en la millora d'instruments legals. En aquest sentit, ha posat d'exemple la Llei de Protecció Integral contra la violència de gènere, aprovada fa dos anys.

La JSC reclama un canvi d'actitud que suposi la implicació de tots els estaments socials i que creï un debat amb l'objectiu d'eradicar la violència i defensar els drets fonamentals de les dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.