Nou robatori silenciós a Valldoreix


  • Comparteix:

Una vivenda de l'avinguda mossèn Jacint Verdaguer, a Valldoreix, ha patit un nou robatori silenciós la matinada del passat dimecres. Amb aquest ja són tres els assalts nocturns que s'han produït a Valldoreix durant el mes de novembre.

Tot i que el Mossos d'Esquadra no van poguer interceptar els lladres, els delinqüents van haver de fugir perquè es va activar l'alarma del domicili afectat. L'inspector en cap de comissaria de Sant Cugat, Rafael Puche, explica perquè els lladres no van poder acabar de consumar el robatori.

Rafael Puche

En aquest cas va sonar l'alarma i van tenir molt poc temps. Només es van poder emportar 4 coses que hi havia sobre les taules. Tot just van accedir a la primera instància i have van marxar.


Els Mossos d'Esquadra no tenen previst reforçar la vigilància i continuaran col·laborant amb la Policia Local per donar cobertura al conjunt del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.