Sant Cugat es concentra en silenci per acabar amb la violència contra les dones


  • Comparteix:

Desenes de persones s'han concentrat aquest divendres a la plaça d'Octavià per rebutjar la violència contra les dones. L'Ajuntament i l'associació Atena han llegit dos manifestos i els assistents han fet un minut de silenci per totes les víctimes de la violència de gènere. Per acabar l'acte, un duet ha interpretat el Cant dels Ocells.

El rebuig a la violència de gènere ha reunit l'Ajuntament i l'associació Atena a la plaça Octavià aquest divendres al vespre per llegir dos manifestos. La regidora d'Igualtat, Marta Subirà, ha explicat que s'han de reforçar les polítiques de prevenció contra la violència i potenciar la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

Marta Subirà

Manifestem el nostre rebuig a la violència de gènere. S'han de reforçar les polítiques de prevenció per eduar als joves en la igualtat i reforçar les polítiques de gènere i igualtat d'oportunitats.


De la seva banda, la representant d'Atena, Àngels Antiga, ha fet una crida als santcugatencs a escoltar la veu de les dones de tot el món.

Àngels Antiga

A Ciutat juarez, Colombia, Palestina, israel etc. Hi ha veus de dones de tot el món que treballen per la pau i diuen juntes t'escolto, escolteu-nos doncs.


Recordem que l'Ajuntament disposa d'un pla municipal per a la igualtat d'oportunitats que permet lluitar per la presència de la dona a tots els àmbits de la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.