L'Ateneu assumeix la gestió de la rehabilitada masia Torre Blanca


  • Comparteix:

L'Ateneu gestionarà la masia Torre Blanca, que obrirà les portes al desembre convertida en casal de joves. Després de guanyar un concurs públic, l'entitat santcugatenca s'encarregarà de donar vida a aquest equipament municipal. La implicació dels més joves en el funcionament de la masia és el principal objectiu per als propers anys.

Els responsables de l'Ateneu Santcugatenc s'han mostrat molt il·lusionats pel nou repte que significa gestionar un espai com el casal de joves de la masia Torre Blanca. L'entitat ha guanyat el concurs públic amb una proposta que inclou un ampli estudi de la realitat juvenil de la ciutat, una proposta inicial d'activitats pel primer semestre del 2007 i un projecte de gestió que atorga un paper important al futur Consell d'Usuaris.

El cap de centre de l'Ateneu, Joan Carles Busquets, que tindrà el mateix càrrec a Torre Blanca, ha avançat a Ràdio Sant Cugat que treballaran per oferir una eina al servei de tots els joves de la ciutat. Busquets ha remarcat que el gran repte és aconseguir que tot el jovent santcugatenc se senti convidat a partipar d'aquest espai.

Joan Carles Busquets

Essencialment oferir una eina per a la gestió de la dinamització però que estigui al servei de la població jove de sant cugat.


De la seva banda, el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, ha explicat que a partir d'ara la feina de l'Ateneu a la Masia Torre Blanca és arrencar l'equipament amb diferents activitats enfocades als més joves del municipi.

Toni Ramon

A partir d'aquest moment la seva feina serà arrencar aquest equipament amb propostes candelaritzades d'activitats. Un encàrrec que també tenen és implicar els joves en aquest projecte.


Des de l'Ateneu han explicat que a principis de gener presentaran una programació complerta amb activitats lúdiques, d'oci alternatiu i tallers formatius, entre d'altres. D'altra banda, Busquets ha explicat que s'ha muntat un nou grup de treball, format per cinc dinamitzadors de l'Ateneu i també d'altres entitats socials de la ciutat.

La concessió de la gestió, per un valor de 174.000 euros, té una durada de dos anys prorrogable a dos anys més. Un cop passat aquest temps, es farà un nou concurs públic al qual podrà tornar a optar l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.