Una xarxa supramunicpal donarà a Sant Cugat més recursos contra les drogues


  • Comparteix:

La nova Xarxa Local de Drogodependències de les comarques de Barcelona augmentarà els recursos de Sant Cugat en la lluita contra les drogues. A la jornada constitutiva, s'hi han definit els òrgans de govern d'aquesta xarxa, que està integrada per 129 municipis.

Un intent de treballar conjuntament amb els municipis i els consells comarcals per donar resposta a les necessitats dels drogodependents. Aquest és l'objectiu que, segons el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, té la nova Xarxa Local de Drogodependències. L'organisme comptarà amb dos representants santcugatencs, un de polític i un altre de tècnic.

Tomàs explica els beneficis que tindrà aquest nou ens per a Sant Cugat.

Enric Tomàs

Les diferències entre els municipis quant a prevenció de drogues són poques. Tendirem a homogeneïtzar les tasques i s'augmentaran, a mig termini, els recursos i productes a oferir a la ciutadania.


El nou ens compta ja amb un òrgan de goven i està integrat per 129 municips, entre els quals es troba Sant Cugat. Els ajuntaments presentaran les seves propostes d'atuació en matèria de prevenció de drogodependència a la Diputació de Barcelona, que en 6 o 8 mesos marcarà una línia d'actuació comuna per als ens locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.