El CEIP Ferran Clua accepta que s'utilitzi el seu pati per a la nova escola bressol però demana solucions de mobilitat


  • Comparteix:

La direcció del CEIP Ferran i Clua veu amb bons ulls que l'EMD ocupi una part del pati de l'escola per construir l'accés de la futura escola bressol. Des del centre educatiu demanen, però, que abans de tirar endavant el projecte es realitzi un estudi de mobilitat per evitar col·lapses a les hores d'entrada i sortida.

La comunitat educativa del CEIP Ferran i Clua veu amb bons ulls que l'EMD construeixi una escola bressol al costat de l'escola. La direcció accepta, fins i tot, que l'administració desafecti una part del pati del centre per utilitzar els terrenys per construir l'accés a la futura escola bressol.

La directora del Ferran i Clua, Maria Clara Caso, ha explicat que la preocupació de la comunitat educativa és que la zona es vegi incrementada amb un centenar de vehicles més, que col·lapsarien les entrades i sortides del centre.

Maria Clara Caso

L'única cosa que no s'ha considerat viable no és que es construeixi una escola bressol, sinó que ens garantitzin que no hi haurà cap perill.


La direcció del CEIP s'ha reunit en dues ocasions amb l'EMD per abordar la construcció de la futura escola bressol. El govern de Valldoreix també s'ha trobat amb els mestres de l'actual llar d'infants per copsar els seus suggeriments de cara a la construcció del nou edifici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.