La cavalcada de Reis incorporarà enguany més carrosses


  • Comparteix:

La tradicional cavalcada de Reis repartirà enguany 3.500 quilos de caramels entre els més petits de la ciutat. Els Amics dels Veterans i la penya Regalèssia han avançat a Ràdio Sant Cugat que aquest any els santcugatencs gaudiran de la presència de quatre carrosses més.

Els Amics dels Veterans i la penya Regalèssia organitzen un any més la cavalcada de Reis a la nostra cituat. Enguany, els Reis d'Orient repartiran un total de 3.500 quilos de caramels a tots els santcugatencs que el dia 5 de gener omplin els carrers de Sant Cugat.

El recorregut de la cavalcada serà similar al d'anys anteriors. Així ho ha explicat el coordinador dels Amics dels Veterans i la penya Regalèssia, Josep Garrell, al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Josep Garrell

Començarà com sempre davant el Teatre-Auditori, fent un recorregut pels carrers del centre i acabarà a la plaça de Barcelona.


Garrell ja ha avançat que enguany s'augmentarà el número de carrosses i de la dotzena de cada any es passarà a tenir unes setze, aproximadament.

Josep Garrell

Aquest any estem tenint moltes propostes de noves carrosses. Normalment tenim entre 10 i 12 i aquest any potser tenim entre 16 i 17.


Amb tot, Garrell encara no ha pogut explicar per quin mitjà de transport arribaran els tres Reis a la nostra ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.