Els premis Ciutat de Sant Cugat busquen més participació ciutadana en la segona edició


  • Comparteix:

La segona edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat vol fomentar més la participació ciutadana. L'Ajuntament ha obert nous canals a través d'Internet perquè els santcugatencs puguin proposar candidatures i votar. L'acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el 18 de febrer i inclourà una actuació de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Els premis, hereus del Santcugatenc de l'Any que organitzava Ràdio Sant Cugat, tenen com a objectiu distingir les iniciatives de persones i organitzacions que hagin tingut un ressò especial o una repercussió notable a la ciutat durant l'últim any. Els guardons inclouen, per segon any, el 'Premi extraordinari Ciutat de Sant Cugat', de designació directa de l'alcalde. Lluís Recoder destaca els objectius d'aquesta iniciativa.

Lluís Recoder

Són uns premis que fan ciutat. Ajuden a reforçar la nostra identitat i els vincles amb el poble. També són un cop a l'esquena per a tots els premiats.


El període per proposar candidatures ja ha quedat obert. Enguany, l'Ajuntament ha multiplicat els canals de participació. Així, es podran proposar candidatures i votar a través del registre general de l'Ajuntament, com era habitual, però també per Internet a través del correu electrònic de l'Oficina d'Atenció Ciutadana o a partir de la web municipal. Jordi Puigneró és el regidor de Relacions Institucionals i Participació.

Jordi Puigneró

Ens hem marcat l'objectiu de fomentar més la participació, obrint nous canals a través de les noves tecnologies.


Els resultats de les votacions ciutadanes no seran vinculants, però s'incorporaran a l'expedient que la Comissió de Propostes farà arribar al jurat, format per l'alcalde, els portaveus municipals, el fundador dels premis, el darrer premi extraordinari i un màxim de cinc ciutadans. Les propostes es poden formular fins el 31 de gener.

L'acte de lliurament, que tindrà lloc el 18 de febrer al Teatre-Auditori, serà molt especial. L'Orquestra Simfònica Sant Cugat interpretarà 'El somni d'una nit d'estiu' de Shakespeare, amb música de Mendelssohn, un muntatge que van estrenar al juliol al festival de Santa Susanna. L'espectacle comptarà amb els recitats dels actors Jordi Bosch i Joan Berlanga. Ho explica el director de l'orquestra, Josep Ferré.

Josep Ferré

No serà el típic concert, serà una proposta diferent, molt moderna. A Santa Susanna vam tenir un èxit espectacular i ens fa molta il·lusió portar-lo a Sant Cugat.


A la segona part, l'orquestra interpretarà la cantata del 'Mil·lenàrium', de Joan Albert Amargós, i l'Himne a Sant Cugat escrit i arranjat per Toni Xuclà.

La segona edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat està organitzada per l'Ajuntament, amb el patrocini d'Opel Autocugat. Ràdio Sant Cugat i el setmanari Tot Sant Cugat donen suport a la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.