ASDI edita un calendari solidari sobre les persones amb discapacitat


  • Comparteix:

L'Associació pro Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) ha editat un calendari solidari per sensibilitzar la ciutadania sobre les discapacitats. Una entitat santcugatenca protagonitza cadascuna de les dotze fotografies que conformen l'àlbum, obra de Pep Pujol. Els diners recaptats amb aquesta iniciativa es destinaran a la construcció d'una llar-residència.

Els Castellers de Sant Cugat apareixen a la primera fotografia del calendari, la del mes de gener. La Unió, el Centro Popular Andaluz, l'Esbart, l'Ateneu i la Creu Roja són algunes de les dotze entitats que també omplen les pàgines de l'àlbum. Pep Pujol s'ha encarregat de realitzar les instantànies, a cadascuna de les quals hi apareix una persona amb discapacitat integrada dins l'activitat que desenvolupa el col·lectiu.

La presidenta d'ASDI, Enriqueta Guarch, explica el missatge que vol transmetre el calendari solidari.

Enriqueta Guarch

Se'ns va ocórrer triar 12 entitats per fer-los fotos amb nois d'ASDI i que es vegi que estem totalment integrats amb la ciutat.


El calendari estarà a la venda a principis de la setmana vinent a la seu d'ASDI, de les entitats col·laboradores i a les llibreries i comerços de la ciutat. Se n'han editat 1.000 exemplars, a un preu de 12 euros. Els diners recaptats es destinaran al projecte de construcció de la llar-residència de l'entitat.

Enriqueta Guarch

Els 12.000 euros seran per construir la llar-residència. La Generalitat finançarà el 50% i això ens ajudarà.


El pressupost total del projecte ascendeix als 2'1 milions d'euros. La presidenta d'ASDI espera que la llar-residència pugui ser una realitat l'any 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.