10.000 persones visiten l'exposició 'Violència:Tolerància zero' al seu pas per Sant Cugat


  • Comparteix:

10.390 persones han visitat l'exposició 'Violència: Tolerància zero' de l'Obra Social de La Caixa instal·lada a la plaça Octavià, segons l'organització. La mostra ,que ha estat exposada simultàniament a Sant Cugat, la Corunya i Granada, tracta els maltractaments i la violència de gènere.

L'exposició 'Violència: Tolerància zero', emmarcada dins la campanya per l'eliminació de la violència contra les dones de l'Ajuntament, ha estat instal·lada des del 24 de novembre i fins l'11 de desembre a la plaça d'Octavià. Durant aquest període, 10.390 persones s'han acostat a vistitar-la.

La sotsdirectora de l'àrea d'integració social de La Caixa, Montserrat Boixant, valora de forma molt positiva l'acollida que ha rebut la mostra a Sant Cugat.

Montserrat Boixant

És una xifra de bona participació, mostra un alt nivell. L'objectiu d'aquesta exposició és la conscienciació i sensibilització del tema.


La mateixa exposició ha recorregut més de 31 ciutats de l'Estat espanyol durant el 2006. La mostra seguirà la seva ruta l'any 2007 visitant 21 ciutats més.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.