La carretera de la Rabassada serà més estreta per augmentar-ne la seguretat


  • Comparteix:

La Diputació farà més estret el tram barceloní de la carretera de la Rabassada per reduir la velocitat dels vehicles que hi circulen. L'actuació, que afectarà tres quilòmetres de la via entre el coll de Penitents i el revolt de la Paella, habilitarà un itinerari paral·lel per a vianants.

Les obres començaran d'aquí a dos mesos des de la sortida de Barcelona i fins a l'anomenat revolt de la Paella, al punt quilomètric 3'8. En tot aquest tram es deixarà una amplada de 7 metres, 3 i mig per carril, amb una doble línia de separació per aconseguir una sensació d'estretor. Segons els experts, aquesta mesura fomenta en els conductors l'impuls d'aixecar el peu de l'accelerador.

L'espai que es guanyi s'utilitzarà per condicionar un itinerari paral·lel per a vianants des de Barcelona fins a la carretera de les Aigües, en una primera fase, i després fins al Tibidabo.

La sinistralitat a la carretera de la Rabassada ha disminuït notablement en els últims dos anys. El 2004 es van registrar 46 accidents, mentre que en el que portem d'any la xifra s'ha reduït a 23.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.