Detingudes tres persones per presumpte atracament a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Policia Nacional espanyola ha detingut tres persones acusades d'almenys 21 atracaments a diferents comerços de Catalunya, un d'ells a la nostra ciutat, alguns dels quals quan eren menors d'edat. Els detinguts atracaven els establiments amb un mateix 'modus operandi', tapats amb cascs, i fugien amb motos de gran cilindrada. Els presumptes delinqüents van ingressar a presó a finals de la setmana passada.

Coneguts per la 'banda d'en Zacarias', els tres detinguts s'havien escapat en dues ocasions del centre de menors l'Alzina de Palau-solità i Plegamans. Estan acusats d'almenys 21 atracamants a diferents establiments de Catalunya, un d'ells a la nostra ciutat, alguns d'ells quan eren menors d'edat.

En aquest cas, els detinguts, que havien estat internats al centre educatiu de Justícia Juvenil de l'Alzina, estan acusats d'haver delinquit de manera reincident. Atès que han assolit la majoria d'edat, el jutge ha ordenat l'ingrés en la modalitat de presó preventiva en un centre penitenciari d'adults.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.