Ràdio Sant Cugat torna a premiar el primer nadó de l'any a la nostra ciutat

Societat

Publicat el 14/des/06 per Narcis Presas

Ràdio Sant Cugat torna a convocar el concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?' per donar la benvinguda al primer nadó inscrit al registre civil de la nostra ciutat. És la setena edició d'aquesta iniciativa, que enguany compta amb obsequis de diverses entitats santcugatenques i amb el patrocini del Grup Catalana Occident.


Per setè any consecutiu el primer nadó de l'any de la nostra ciutat tindrà una arribada molt especial. Ràdio Sant Cugat ha tornat a convocar la campanya 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?' amb la qual obsequiarà al primer nascut de l'any amb una cistella de regals i una pòlissa d'assegurances.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica el sentit d'aquesta iniciativa.

Lluís Recoder

És un acte simbòlic per donar la benvinguda a tots els nens i nenes que naixeran aquesta any i mostrar l'orgull de ser la ciutat més jove del país.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La nostra emissora vol donar d'aquesta manera la benvinguda al primer nadó de l'any inscrit al registre civil de la ciutat. La iniciativa està patrocinada pel Grup Catalana Occident, que lliurarà una pòlissa de 1.500 euros al primer santcugatenc del 2007.

Escoltem el director de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

Aquest concurs és molt important en una de les ciutats amb més naixements del país.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els comerços i negocis Un Pequeño Mundo, Punt Fresc-Punt Blau, Eroski, Sant Cugat Hotel & Restaurante i el Diari de Sant Cugat també s'uneixen a la campanya amb el lliurament de més obsequis.

L'alcalde rebrà a la sala de plens el primer santcugatenc del 2007 i s'aprofitarà l'acte per fer entrega al nadó dels obsequis de les entitats col·laboradores.