Televisió de Sant Cugat ja emet des dels nous estudis de l'avinguda de Cerdanyola


  • Comparteix:

Televisió de Sant Cugat ha estrenat nou local a l'avinguda de Cerdanyola, al costat del concessionari Autocugat. La nova seu de la televisió local comporta una inversió d'uns 900.000 euros i permetrà una millora de les condicions laborals dels treballadors.

Aquesta inversió de Televisió de Sant Cugat es tradueix en un local de 425 metres quadrats, en una sola planta, amb una façana exterior amb vistes a la serra de Collserola.

Així ho descriu el director de la televisió local, Romà Ventura.

Romà Ventura

És una superfície de planta de 425 metres i tot està en la mateixa planta. A més, tenim un traster de 40 metres.


A la part interior, hi estan situats el control d'edició i un plató de quatre escenaris diferents. El director de la televisió ha celebrat aquest canvi d'ubicació. El trasllat permetrà que els professionals de TV Sant Cugat no es vegin limitats per l'espai físic com ha passat fins ara en les instal·lacions del carrer Sant Martí.

Romà Ventura

Ara tenim un espai físic que no ens limita com passava fins ara.


Pel que fa als continguts d'aquesta nova etapa, la televisió local vol seguir centrant-se en les notícies de l'actualitat de la ciutat, així com ampliar els esports, la informació econòmica i de les entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.