Les pluges que han afectat Catalunya no provoquen incidències importants a la ciutat


  • Comparteix:

Les fortes pluges que han afectat tot Catalunya no han ocasionat danys a Sant Cugat. Els aiguats de la passada matinada han provocat greus incidents al Barcelonès i el Baix Llobregat, mentre que al Vallès Occidental no s'ha registrat cap emergència.

La població de Castelldefels ha estat la més afectada per les tempestes. En només quatre hores han caigut més de 125 litres per metre quadrat d'aigua i dues cases s'han ensorrat sense que hi hagi hagut cap víctima. Cornellà també ha patit l'esfondrament d'un edifici, però els danys han estat només materials. La Direcció General d'Emergències ha activat el pla Inuncat en fase d'emergència. Al llarg del matí, els bombers de la Generalitat han fet 150 sortides.

Al Vallès Occidental la pluja ha provocat problemes de mobilitat. A Sant Cugat els bombers han fet una sortida a les sis de la matinada per atendre la inundació d'un pàrquing al carrer d'Emeterio Escudero. A banda d'aquest no s'han registrat més problemes.

En només 7 hores han caigut a Sant Cugat 70 litres per metre quadrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.