El concert de Nadal de la Gent Gran torna a omplir de gom a gom el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Èxit rotund d'assistència al tradicional concert de la Nadal de la Gent Gran, que un any més ha omplert de gom a gom el Teatre-Auditori. Sota la direcció de Xavier Baulies, l'Orquestra Simfònica de l'EMIPAC, la Camerata Coral Sant Cugat i les corals infantils de les escoles Fusió, Collserola i Pins del Vallès, s'han ficat ràpidament a la butxaca els prop de 800 espectadors.

Un any més, l'Ajuntament ha volgut desitjar bon Nadal a la gent gran de Sant Cugat amb aquest concert al Teatre-Auditori. Aquesta és una iniciativa que va néixer ara fa 7 anys amb l'objectiu de demostrar a aquest col·lectiu l'estimació de la ciutat, que molts han vist créixer.

Així ho ha remarcat l'alcalde, que ha destacat la importància de fer costat a les persones grans, i sobretot, a les que se senten soles.

Lluís Recoder

Ja el vàrem instituir amb l'objectiu de celebrar amb la gent gran el Nadal però també perquè se sentissin acompanyats i estimats


Aquest any, els responsables d'amenitzar la festa han estat l'Orquestra Simfònica de Joves Músics de Catalunya (EMIPAC), la Camerata Coral Sant Cugat i les corals infantils de les escoles Fusió, Collserola i Pins del Vallès. Les formacions han ofert un repertori on s'han pogut sentir des de temes clàssics fins a músiques de pel·lícules i sense oblidar les tradicionals nadales.

Al final del concert, les valoracions dels espectadors no podien ser més positives.

gent gran

Jo cada any vinc perquè m'agrada molt, i aquest any l'he trobat més maco que l'any passat / el que més m'ha impressionat són tants nens. Han tocat molt bé / M'ha agradat fins i tot més que l'any passat


També el director del concert, Xavier Baulies, s'ha mostrat molt satisfet tant de l'actuació com de la resposta del públic.

Xavier Baulies

Ha estat un concert que quan l'anàvem fent la gent hi estava molt posada i el públic estava molt atent i molt entregat.


Una bona mostra d'aquest èxit ha estat la darrera nadala, 'Adeste Fideles' que ha estat corejada per tot el públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.