Sant Cugat nomena avui fills predilectes de la ciutat Joan Fàbregas i el desaparegut Joan Llamas


  • Comparteix:

El ple municipal aprova avui la proposta de nomenar fills predilectes de la ciutat Joan Fàbregas i el desaparegut Joan Llamas. Precisament, el món teatral santcugatenc ha volgut fer aquest diumenge un emotiu homenatge a Llamas, amb la representació de l'obra 'El florido pensil' al Club Natació Sant Cugat.

El grup Set Teatre, on Llamas havia col·laborat els darrers tres anys, ha volgut retre-li aquest homenatge pòstum amb la representació de la darrera obra que Llamas va dirigir.

La directora de Tetrateatre, Dolors Vilarassau, recorda les qualitats teatrals de l'actor Joan Llamas.

Dolors Vilarassau

Captava molt ràpidament els papers, per ell era molt fàcil qualsevol interpretació. Quan treballava un paper arribava a unes capacitats d'interpretació genials.


Joan Llamas va fundar l'Agrupació Teatral Maragall, la companyia Fila Zero i el grup professional Tetrateatre. A més, va dirigir el grup de teatre del Club Natació Sant Cugat i va col·laborar en els espectacles de Tetrateatre i de l'Associació d'Amics de Pedra i Sang. Llamas va participar també en muntatges fora de Sant Cugat, com ara al Teatre Lliure, i també en diverses sèries de TV3. L'actor ha estat nomenat fill predilecte de la ciutat 'per la seva dedicació a la vida pública i social a la nostra ciutat', a l'igual que Joan Fàbregas.

Fàbregas, col·laborador històric de Ràdio Sant Cugat, ha tingut una dedicació plena a diferents entitats de la ciutat com l'Agrupació Teatral Joan Maragall, Fila Zero, Tetrateatre i Amics de Pedra i Sang. També va col·laborar, conjuntament amb Joan Llamas, a la creació de la secció teatral del Club Natació Sant Cugat, o a la Unió Santcugatenca i l'Esbart. Des de l'any 1983, Joan Fàbregas ha estat col·laborador de l'emissora local, on encara participa.

L'alcalde, Lluís Recoder, reconeix la gran tasca que han realitzat els dos actors a la ciutat.

Lluís Recoder

Serà la primera vegada que el ple nomena fill predilecte a algú. Tots dos han estat molt presents en la vida de Sant Cugat. Hi ha moltíssima gent que se'ls estima.


El ple ha reconegut avui a les 7 de la tarda la trajectòria dels dos actors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.