Sant Cugat demana recursos a la Generalitat per afrontar la prohibició de sacrificar animals abandonats


  • Comparteix:

L'Ajuntament demanarà una subvenció a la Generalitat per poder afrontar l'aplicació de la nova llei de protecció dels animals, que prohibirà a partir de l'1 de gener el sacrifici de gossos i gats. A hores d'ara, el consistori continua en converses amb l'EMD de Valldoreix per impulsar la construcció d'una residència per a animals de companyia abandonats.

Totes les forces polítiques amb representació al consistori han donat suport a la proposta de sol·licitar aquesta subvenció, de 20.000 euros, que atorga el departament de Medi Ambient de la Generalitat.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat que la nova normativa, d'aplicació a partir de 2007, provocarà més despeses als centres d'acollida i gosseres municipals.

Eduard Pomar

El no sacrifici d'animals a la residència de Sant Cugat comportarà unes despeses que s'hauran de mantenir indefinidament.


La resta de grups han donat suport a la proposta i alguns d'ells han preguntat a l'equip de govern sobre les converses amb Valldoreix per construir una residència per a gossos i gats abandonats. Pomar ha explicat que les converses amb l'EMD continuen amb l'objectiu de compartir el futur equipament, però no ha donat més detalls sobre la qüestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.