L'Associació Pro Disminuïts Psíquics ha obert un centre ocupacional


  • Comparteix:

L'Associació Pro Disminuïts Psíquics de Sant Cugat, ASDI, ha obert un centre ocupacional. El servei, que ajuda a persones amb problemes físics o sensorials, es queixa que alguns pacients de fora del municipi tenen problemes de desplaçament.

El centre ocupacional d'ASDI té l'objectiu d'estimular persones amb problemes físics o psíquics, al marge del seu grau de disminució. El centre, que s'ubica a la mateixa seu d'ASDI, atén un total de 15 persones, el nombre que requeria la Generalitat per poder expedir el permís d'obertura.

Tot i que encara està pendent aquest permís, la direcció d'ASDI ja s'ha posat en funcionament. La seva directora, Enriqueta Guarch, ens comenta el tipus de servei que realitzen:

Enriqueta Guarch

Els nostres serveis van en funció de les necessitats dels nostres pacients


A dia d'avui, ASDI té problemes per mobilitzar les persones que venen de fora de la ciutat. De moment, l'Ajuntament s'encarrega de traslladar els pacients sancugatencs, a través d'un conveni amb Creu Roja. Pel que fa a les persones que venen de Cerdanyola i Montcada i Reixach, ASDI demana que els consistoris es posin d'acord per facilitar aquesta tasca. Ho explica, Enriqueta Guarch:

Enriqueta Guarch

Els ajuntaments de les ciutats properes hauran de facilitar el transport de les persones que es desplacen fins aquí


El centre ocupacional es troba al passeig Mestre Casasnovas número 4.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.