Detenen a Sant Cugat dos presumptes lladres de comerços i vehicles


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sant Cugat dues persones acusades de diversos robatoris amb violència i intimidació al Vallès Occidental. La Policia Local de la nostra ciutat ha intervingut en la detenció dels dos presumptes delincuents, als quals se'ls imputen 12 atracaments, robatoris de vehicles i diverses agressions.

Els fets es van produïr dissabte passat. Segons la policia, els dos detinguts van entrar a robar en dos establiments de Terrassa, d'on es van endur a punta de ganivet uns 3.500 euros de la caixa. Posteriorment, els individus van fugir en cotxe.

Els Mossos d'Esquadra van localitzar els presumptes lladres a la zona de Rubí i Sant Cugat. Després d'una persecució, que va comptar amb la col·laboració de la Policia Local, els agents van detenir els dos individus quan el seu vehicle va col·lisionar en una rotonda.

Als detinguts, de 21 i 23 anys, se'ls imputen 12 delictes de robatori amb violència i intimidació, en dos dels quals haurien causat lesions a un dependent i un vigilant. També se'ls atribueix un mínim de quatre robatoris de vehicles, a Sant Cugat, Rubí i altres municipis de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.