ASDI edita un calendari solidari per finançar part de la construcció de la llar-residènica


  • Comparteix:

L'associació pro-disminuïts físics i psíquics (ASDI) ha editat una calendari del 2007 per recaptar fons per a la construcció de la futura llar-residència. Dotze entitats santcugatenques s'han fotografiat amb nens i nenes de l'associació a diferents llocs emblemàtics de la ciutat. Les instantànies són obra del fotògraf santcugatenc Pep Pujol.

Dotze instantànies de diferents entitats santcugatenques il·lustren els dotze mesos del calendari que ha editat ASDI. La recaptació anirà destinada al projecte de construcció de la llar-residència de l'entitat.

La presidenta d'ASDI, Enriqueta Guarch, ha agraït la implicació de les entitats de la ciutat en aquest projecte.

Enriqueta Guarch

Treballem perquè tothom pugui gaudir del que ofereix la societat. Ara estem atrafegats en un projecte complexe, important, però també necessari, la llar-residència.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat el vincle d'ASDI amb la ciutat, així com la seva participació en la vida social i cultural de la ciutat.

Lluís Recoder

ASDI compta una vegada més amb el recolzament de Sant Cugat. Sempre s'ha mogut en un entorn de voluntaris que li han donat suport.


El fotògraf Pep Pujol ha estat l'encarregat de les instantànies, protagonitzades per alguns membres de dotze entitats santcugatenques acompanyats de nens i nenes d'ASDI. Pujol ha explicat que el calendari fotogràfic és un cant a Sant Cugat, on els protagonistes són l'associació i la ciutat.

Pep Pujol

Hi ha fotografies que són corals com la dels Castellers, altres intimistes com la del CPA. Totes busquen un instant que arribi al cor i com a teló de fons, Sant Cugat.


En total, s'han editat 1.000 exemplars que es distribuiran a diferents llibreries i casals de la ciutat. El preu del calendari és de 12 euros.

La Generalitat s'ha compromès a finançar el 50% de la futura llar-residència d'ASDI, mentre que l'Ajuntament encara no ha concretat la seva aportació econòmica a aquest projecte de l'entitat santugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.