El ple aprova inicialment l'arribada d'una escola privada a Valldoreix


  • Comparteix:

L'Ajuntament fa el primer pas urbanístic per construir un centre d'ensenyament privat a Valldoreix. L'escola, que ha rebut el suport de l'equip de govern i el PP, s'instal·laria a una parcel·la situada entre l'avinguda Jacint Verdaguer i el passeig Verdum. El PSC i ICV-EA hi han votat en contra perquè consideren que s'ha arraconat l'EMD de Valldoreix en l'aprovació del pla.

L'escola Santa Clara seria l'encarregada de gestionar l'espai. El centre oferiria 360 places: 60 es dedicarien a preescolar; 180, a infantil i primària; i 120, a secundària.

El projecte preveu 51 places d'aparcament: 30 es dedicaran als treballadors del centre i 21, als pares que portin els fills a l'escola.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, remarca que supervisaran la mobilitat a la zona abans de donar-hi el vistiplau definitiu.

Mercè Conesa

Busquem possibilitar que aquesta escola s'instal·la a la ciutat sense causar problemes a la mobilitat.


El PSC i ICV-EA han votat en contra del projecte, perquè consideren que s'ha obviat l'EMD de Valldoreix en l'aprovació del pla especial.

Escoltem el portaveu ecosocialista, Xavier Boix.

Xavier Boix

Seria convenient tenir l'opinió de l'EMD de Valldoreix per l'arribada de l'escola.


El PP, que hi ha votat a favor, s'ha mostrat satisfet per la possible ampliació de l'oferta educativa a la ciutat. La construcció del centre educatiu queda pendent ara de l'arpovació definitiva del ple municipal.

D'altra banda, el ple municipal ha aprovat per unanimitat la delegació de facultats recaptatòries de multes de trànsit a la Diputació de Barcelona. D'aquest manera, Sant Cugat s'adequa a la normativa del carnet de conduir per punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.