Unanimitat al Congrés en contra del mal servei de Correus


  • Comparteix:

El Congrés dels Diputats ha aprovat per unanimitat una proposició no de llei del PSC que insta el govern espanyol a normalitzar 'definitivament' el servei Correus al Vallès. La iniciativa remarca especialment les deficiències del repartiment postal a Sant Cugat, Terrassa i Rubí.

La iniciativa recorda a l'executiu que fa 'bastants anys' que els ciutadans del Vallès expressen el seu 'descontentament' per la qualitat del servei de Correus. La proposició subratlla que s'han presentat 'queixes i demandes' d'ajuntaments, ciutadans i empreses 'sense haver assolit 'una millora substancial' del servei.

El text recorda que la situació s'ha traduït en un augment del servei d'empreses privades, ja que no troben competència 'a causa de la manca de qualitat de Correus'.

Les encarregades de defensar la iniciativa en comissió han estat les diputades socialistes Montserrat Colldeforns i Dolors Puig. En el seu torn, Colldeforns ha assenyalat que 'l'evolució del servei públic de Correus ha anat per darrera del desenvolupament econòmic i social de la comarca del Vallès'.

Escoltem la diputada socialista.

Montserrat Colldeforns

Apostem per un servei excel·lent i no ens conformem amb una simple millora.


La diputada del PP, Dolors Montserrat, ha lamentat que la moció no inclogui terminis per millorar el servei de Correus a Catalunya.

Dolors Montserrat

Cal millores per al servei postal de tot Catalunya.


Durant el debat s'ha recordat que ja fa set anys el consistori de Sant Cugat va mantenir contactes amb el Ministeri de Foment per millorar el servei, tot i que no van donar el resultat esperat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.