L'Envelat espera superar les 30.000 visites per festes de Nadal

Societat

Publicat el 23/des/06 per Cristina Martinez

L'Envelat de Nadal ha donat el tret de sortida aquest dissabte amb l'actuació de Pentina el Gat. L'alcalde, Lluís Recoder, ha participat en una inauguració especial on han col·laborat grans i petits. Fins al 3 de gener tots aquells que vulguin podran gaudir d'espectacles, tallers, contes, esports i màgia, entre d'altres activitats. Es tracta de la disetena edició d'aquest parc lúdic que enguany preveu superar les 30.000 visites de la passada edició.

Tot i que les activitats ja han començat al matí, l'espectacle de Pentina el Gat ha servit per donar el tret de sortida oficial a l'Envelat d'enguany. D'aquesta manera el grup d'animació amb la col·laboració de l'alcalde, Lluís Recoder, ha donat llum verda a les activitats al parc Ramon Barnils.

Segons Recoder, aquesta és una bona alternativa per a les famílies santcugatenques en aquestes dates.

Lluís Recoder

La millor alternativa a l'avorriment a les vacances de Nadal. Intentem que tots els nens tinguin on passar-ho bé amb activitats de qualitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A banda dels tallers i els espectacles a l'Envelat, també s'han disposat diversos espais on es poden fer des de malabars, tennis taula i anar amb bicicleta. Enguany destaquen les novetats de la carpa màgica amb sessions d'il·lusionisme a més de 2 rocòdroms i una tirolina. De la seva banda, els joves tenen la seva cita a les nits amb concerts. D'aquesta manera grans i petits podran gaudir de les activitats al matí i a la tarda fins al gener.