El concert per la campanya 'Un nen, una joguina' recull 1000 euros per la iniciativa


  • Comparteix:

El concert en benefici de la campanya 'Un nen, una joguina' ha omplert aquest dissabte l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. El grup de corda 'Quartet de blau' ha tocat obres clàssiques i el grup 'Assim', format per joves de la parròquia, ha interpretat cançons i nadales. La recaptació del concert, uns 1000 euros, se sumarà al total recollit fins ara amb les altres activitats de la campanya.

La campanya 'Un nen, una joguina' és una iniciativa del Grup de Joves de la Parròquia i es proposa que cap nen de Sant Cugat i rodalies es quedi sense regal de Reis. Des de fa cinc anys, la campanya organitza un concert de Nadal per recollir fons per la iniciativa.

Aquest any, el grup 'Quartet de blau' ha tocat obres de Txaikovski, Grieg, Britten i Sibelius. De la seva banda, el grup 'Assim' ha interpretat nadales com 'El noi de la mare' o 'Les dotze van tocant', que han comptat amb l'acompanyament del públic.

El representant del Grup de Joves de la Parròquia, Oriol Andrés, explica el funcionament de la campanya.

Oriol Andrés

El que fem és demanar unes llistes als assistents socials per veure quines famílies ho poden necessitar, els hi enviem una carta que inclou una carta perquè els nens la puguin enviar als Reis, i llavors intentem casar les joguines amb les peticions que ens fan.


El total de 1000 euros recaptats se sumaran al que ja s'ha aconseguit fins ara amb les altres activitats i donacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.