Sant Cugat retrà diumenge homenatge al florestà Emili Reñé, mort l'any passat


  • Comparteix:

La inauguració d'unes escales, una cantada coral i la descoberta d'un monòlit formen el programa d'actes de l'homenatge pòstum que Sant Cugat retrà diumenge a Emili Reñé. Aquest florestà, mort l'any passat, va destacar per la seva implicació en diverses activitats socials i culturals de la ciutat.

Aquest pastisser, nascut a Barcelona el 1921, va ser secretari i sotspresident de l'Associació de Propietaris de La Floresta. A banda, va sotspresidir el Col·lectiu de la Gent Gran del districte i va formar part del Consell Editorial d'El Diari de Sant Cugat. La seva implicació amb els mitjans de comunicació locals també es va concretar amb la seva adscripció a l'Associació d'Amics de la Ràdio. Escoltem un repàs de la trajectoria de Rañé de la mà de la secretaria de l'Associació de Propietaris de La Floresta, Maite Cercós:

Maite Cercós

Rañé va ser una persona que es va implicar moltíssim en el disctricte


Emili Reñé, gran aficionat al cinema, al teatre i al cant coral, formava part també de la Comissió dels premis Santcugatenc de l'Any. Les escales Emili Reñé, que permeten accedir al Centre Social i Sanitari de La Floresta, van ser una de les seves últimes reivindicacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.