El volum de negoci d'Auxvyd incrementa un 30% en el 2006


  • Comparteix:

El negoci de les empreses de seguretat ha crescut a Sant Cugat durant el 2006. En el darrer any, l'empresa de seguretat Auxvyd ha incrementat un 30% el volum de negoci en un any. Els serveis de la companyia santcugatenca han fregat el col·lapse per l'increment de demandes del darrer trimestre.

En el darrer trimestre de l'any les demandes de sistemes privats de seguretat s'han incrementat. Una situació que ha comportat certs moments de 'col·lapse' en l'activitat habitual de les empreses que ofereixen aquests serveis. Aquest és el cas de l'empresa de seguretat privada, Auxvyd.

El seu gerent i president de Planet Security, Jordi Simó, explica que l'actualització dels sistemes de seguretat existents i la instal·lació de nous operadors són els principals serveis que s'han demanat.

Jordi Simó

S'han generat dues situacions que han fet que l'activitat de sistemes de seguretat s'incrementés. Una ha estat la inquietud dels ciutadans que no tenen sistemes de seguretat i l'altre ha estat posar al dia els sistemes de seguretat ja existents.


Auxvyd ha crescut més del 30% durant aquest any. Aquesta empresa de seguretat forma part d'un holding format per sis empreses del sector, Planet Security. Aquest conglomerat empresarial s'ha fixat com a objectiu ser líder a l'estat espanyol en el sector de sistemes i tècniques de seguretat privada.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.