La Fira de Reis arrenca amb 80 paradetes de productes artesanals


  • Comparteix:

Més de 80 paradetes omplen des d'aquest dimarts la plaça d'Octavià d'objectes artesanals procedents de diferents llocs. La tradicional Fira de Reis arriba un any més a la nostra ciutat amb l'objectiu de donar una sortida a tots els artesans i que els santcugatencs puguin trobar nous productes.

Un any més la plaça d'Octavià acull durant la primera setmana de gener la tradicional Fira de Reis. Un total de 80 paradetes omplen, des d'aquest dimarts a la tarda, el centre de la ciutat de diferents productes artesans.

El tècnic de Comerç de l'Ajuntament i un dels organitzadors de la Fira de Reis, Joan Fibla, explica l'objectiu de la iniciativa.

Joan Fibla

L'objectiu de la fira és donar sortida als artesans. És una fira complementària.


Durant la fira de l'any passat, els paradistes es van queixar perquè es veien obligats a desmuntar la paradeta el dijous, dia de mercat setmanal.

La presidenta de l'associació d'artesans de Sant Cugat, Emma Clemente, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que la coincidència amb el mercadet és un fet insòlit al qual s'han d'adaptar els paradistes.

Emma Clemente

És una mica molest. És l'únic lloc de Catalunya on la fira de Reis ha de desmuntar pel mercadet.


La fira de Reis omplirà la plaça d'Octavià fins divendres, 5 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.