El quinto de Nadal mor d'èxit i deixa petit l'Envelat


  • Comparteix:

El tradicional quinto de Nadal ha aplegat enguany unes 1.500 persones a l'Envelat del Parc Ramon Barnils. Durant tres dies, del 25 al 27 de desembre, s'han format cues a l'exterior i desenes de persones han hagut de quedar-se a les portes del recinte per manca d'espai. Els aficionats a aquest joc podran tornar-ho a provar els dies 6 i 7 de gener a la Nau de Cultura de Valldoreix.

Els organitzadors del joc, el Casal Popular La Guitza, s'han quedat sorpresos per l'extraordinària afluència de públic que han registrat enguany les tres sessions del quinto de Nadal a l'Envelat. Cada jornada la carpa s'ha omplert de gom a gom, amb 500 persones jugant i apostant, mentre que prop d'un centenar s'esperava a les portes del recinte per manca d'espai.

Una de les organitzadores de la iniciativa, Núria Gibert, ha dit al magazín 'Sant Cugat a Fons' que enguany el quinto ha 'mort d'èxit'.

Núria Gibert

Ho valorem molt positivament, és la primera vegada que morim d'èxit. Però lamentem que molta gent es va haver de quedar fora.


Des de La Guitza asseguren que el quinto de Nadal ja s'ha consolidat a la nostra ciutat, convertint-se en una 'nova tradició'. De cara a properes edicions, els organitzadors demanen més espais per tal que els joves i els adults tinguin també una oferta d'oci per Nadal. Núria Gibert.

Núria Gibert

S'ha posat de manifest que l'Envelat ja està prou bé per als infants, però fa falta un centre d'oci nadalenc per a joves i adults.


Els amants del quinto tindran una nova oportunitat per jugar els dies 5 i 6 de gener a la Nau de Cultura. L'horari serà de 9 del vespre a dos quarts de 2 de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.