AVAN canvia de forma provisional la seva seu al CMSC


  • Comparteix:

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) es trasllada provisionalment al Club Muntanyenc a causa de les obres de reforma de la Casa de Cultura. L'entitat continuarà desenvolupant les seves activitats habituals a la nova ubicació a partir de dijous, sense canvis d'horaris.

El motiu del canvi són les actuacions de reforma i adequació de la Casa de Cultura, que comencen aquest mes de gener. El projecte preveu convertir l'edifici en un hotel d'entitats i adaptar-lo a fons a la normativa vigent en quant a accessibilitat i seguretat.

Per això, durant el 2007 AVAN realitzarà les seves activitats provisionalment a la seu del Club Muntanyenc. El trasllat no afectarà els horaris habituals dels tallers i cursos, que es mantindran inalterables.

Recordem que l'associació ofereix serveis de neuropsicologia, psicologia clínica, fisioteràpia, logopèdia, treballadora social i terapeuta ocupacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.