La família Alsina descarta qualsevol hipòtesi que no sigui el robatori


  • Comparteix:

La família de l'empresari santcugatenc assassinat només contempla l'opció d'un intent de robatori com a hipòtesi de la mort violenta de Joan Alsina i critica que s'especuli amb altres possibilitats. El portaveu de la família, l'advocat Josep Lluís Pons, assegura que els familiars continuen en estat de xoc i molt afectats per la pressió mediàtica. Els Mossos d'Esquadra mantenen obertes totes les línies d'investigació i no descarten encara cap hipòtesi.

La família continua sota l'impacte de la notícia de la mort violenta de Joan Alsina i té dificultats per suportar la pressió dels mitjans de comunicació. Així ho ha dit el portaveu familiar, l'advocat Josep Lluís Pons.

A l'espera de les conclusions de la investigació, que manté obertes totes les hipòtesis, Pons ha descartat rotundament qualsevol altra opció que no passi pel mòbil de l'intent de robatori.

Josep Lluís Pons

No hi cap una altra hipòtesi que l'intent de robatori. La família mai havia tingut cap incident amb ningú. Joan Alsina era pacífic i completament dedicat a la seva feina.


El portaveu de la família Alsina assumeix que la investigació policial serà llarga i complicada, però critica que s'especuli amb les hipòtesis. Recordem que els Mossos d'Esquadra mantenen obertes totes les línies d'investigació, tot i que han expressat dubtes sobre l'opció del robatori amb violència.

Josep Lluís Pons

La investigació no és fàcil i serà llarga, ens ho van dir. Em sorprèn que ara comencin a especular amb altres hipòtesis. L'única raonable és l'intent de robatori.


Segons Pons, la família de l'empresari mort encara no ha pogut entrar a la vivenda per aclarir si troben a faltar objectes de valor, ja que l'immoble continua precintat pels Mossos d'Esquadra.

Els familiars de Joan Alsina esperen ara que es puguin realitzar quan abans millor els funerals i l'enterrament, un cop feta l'autòpsia del cadàver.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.