La petita Joana Meya Sagalés és la primera santcugatenca del 2007

Rebuda de la primera santcugatenca del 2006

Societat

Publicat el 4/gen/07 per Miquel Herrada

Joana Meya Sagalés és la guanyadora del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', que organitza Ràdio Sant Cugat amb la col·laboració de Catalana Occident i el comerç local. La petita, nascuda l'1 de gener a l'Hospital General de Catalunya, va pesar 3 quilos i mig i està en perfecte estat de salut.

El primer nadó santcugatenc inscrit al registre civil aquest any 2007 és una nena. Joana Meya Sagalés va néixer poc abans de les 5 de la matinada del dia 1 de gener a l'Hospital General de Catalunya (HGC). La petita va pesar 3 quilos i mig i va fer 50 centímetres d'alçada.

Per donar-li la benvinguda, Ràdio Sant Cugat l'obsequiarà amb una cistella de regals i una pòlissa d'assegurances de 1.500 euros, gentilesa de Catalana Occident.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica així el sentit d'aquesta iniciativa.

Lluís Recoder

És un acte simbòlic per donar la benvinguda a tots els nens i nenes que naixeran aquesta any i mostrar l'orgull de ser la ciutat més jove del país.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La mare de la criatura, Núria Sagalés, ha rebut amb sorpresa i satisfacció la notícia.

Núria Sagalés

Molta il·lusió. Prou il·lusió fa tenir un fill, però si a més ve amb un pa sota el braç, millor. És una cosa inesperada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els comerços i negocis Un Pequeño Mundo, Punt Fresc-Punt Blau, Eroski, Sant Cugat Hotel&Restaurante i el Diari de Sant Cugat s'uneixen a la iniciativa aportant obsequis.

L'alcalde rebrà a la sala de plens a la primera santcugatenca de l'any el 31 de gener.