El funeral per Joan Alsina se celebra aquest divendres, amb la investigació encara oberta


  • Comparteix:

Aquest migdia se celebraran al tanatori de Collserola, a Barcelona, els funerals per Joan Alsina, l'empresari santcugatenc trobat mort aquest dilluns a l'interior del seu domicili. Les investigacions dels Mossos d'Esquadra continuen a la casa de la víctima, on la inspecció ocular es podria allargar fins dissabte. A partir de l'autòpsia, algunes fonts indiquen que el crim es podria haver comès el 30 de desembre, dos dies abans que fos trobat el cadàver.

La dona de la víctima, que havia d'entrar aquest dijous a la vivenda del carrer Pahissa per fer el reconeixement dels objectes que podrien faltar del domicili, encara no ho ha fet. Els investigadors mantenen precintada la casa per aprofondir en la inspecció de l'escenari del crim, que es podria allargar fins el cap de setmana. La policia científica no vol que l'entrada de qualsevol persona pugui fer malbé alguna de les hipotètiques proves.

Els Mossos d'Esquadra busquen indicis que puguin contribuir a aclarir un cas que qualifiquen de complex i encara no han descartat cap hipòtesi. El conseller d'Interior, Joan Saura, assegura que la policia no ha contradit la versió de la família, que només contempla la hipòtesi de l'intent de robatori.

Joan Saura

No hi ha cap novetat, les investigacions estan avançant. No hi ha contradiccions entre la família i els Mossos d'Esquadra. La policia manté totes les hipòtesis obertes.


L'autòpsia del cadàver, que es va realitzar dimecres, hauria determinat -segons algunes fonts- que el crim s'hauria comès el 30 de desembre, dos dies abans que la filla de l'empresari trobés el cos sense vida. Segons les mateixes fonts, Joan Alsina hauria mort d'un tall profund al coll.

El titular del jutjat d'instrucció número 4 de Rubí ha obert diligències prèvies d'homicidi i ha autoritzat l'enterrament de la víctima acabada ja l'autòpsia. El funeral de l'empresari assassinat es farà aquest divendres al migdia al tanatori de Collserola, a Barcelona, on s'ha instal·lat la capella ardent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.