La cavalcada dels Reis Mags de Sant Cugat serà més curta i tindrà més carrosses


  • Comparteix:

Els Reis Mags d'Orient arriben a Sant Cugat en una cavalcada de recorregut més curt que l'any passat. Ses Majestats sortiran del Parc Arborètum a les cinc de la tarda i arribaran a l'Ajuntament a les 8 del vespre, moment en què es lliuraran els premis a les tres millors carrosses d'enguany.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Sant Cugat en una cavalcada que començarà a les 5 de la tarda al parc de l'Arborètum, on hi haurà activitats musicals i espectacles d'animació per als nens. El recorregut de la cavalcada d'enguany, escurçat respecte al de l'any passat, cobrirà els principals punts de la ciutat perquè tots els santcugatencs puguin veure i donar les seves cartes als Reis Mags d'Orient.

El portaveu d'Amics dels Veterans i la Regalèssia, Josep Garrell, explica el recorregut de la cavalcada.

Josep Garrell

Sortiran del Pla del Vinyet, passaran per la Plaça Quatre Cantons, la Plaça Pere San, el Monestir -on aniran a adorar el nen Jesús-, l'Avinguda Francesc Macià, el carrer Santiago Rusiñol, el carrer Santa Maria, el carrer Valldoreix i acabarà a la Plaça Barcelona.


La cavalcada acabarà més d'hora que en anys anteriors, a les 8 del vespre, a la plaça de Barcelona. Serà llavors quan es farà públic el veredicte del concurs de carrosses, en un acte a la sala de plens de l'Ajuntament. El jurat, format per membres del consistori, artistes locals i gent de l'organització, atorgarà tres premis de 500, 300 i 100 euros a les tres millors carrosses, que enguany giren entorn de la temàtica dels contes infantils i les seves joguines.

La cavalcada dels Reis està organitzada pels Amics dels Veterans i la Regalèssia i per l'Ajuntament. La comitiva de patges reials que acompanya Ses Majestats viatjarà damunt de 16 carrosses, 4 més que l'any passat, i repartirà 3,500 quilos de caramels.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.