Sant Cugat té 73.774 habitants, segons el padró oficial de l'INE


  • Comparteix:

La població ha crescut el 56% en l'última dècada

La població ha crescut el 56% en l'última dècada

L'Instituto Nacional de Estadística (INE) xifra en prop de 74.000 habitants la població de Sant Cugat a 1 de gener del 2006. La població ha crescut un 4'6% en relació a l'any anterior, un increment molt superior a la mitjana catalana. La nostra ciutat és el catorzè municipi amb més habitants de Catalunya, per sobre de Manresa i Rubí.

Sant Cugat és la tercera ciutat amb més població del Vallès Occidental, segons les últimes dades oficials de l'Instituto Nacional de Estadística (INE), corresponents a l'1 de gener del 2006. Les xifres són similars a les que proporciona el padró municipal i denoten un espectacular creixement poblacional del 56% en l'última dècada.

Entre el 2005 i el 2006, el nombre d'habitants ha crescut un 5'6%, molt per sobre de la mitjana catalana. Els 73.774 habitants de la nostra ciutat la situen com el catorzè municipi de Catalunya, superant per primera vegada ciutats com Manresa. Sant Cugat és una de les poques ciutats d'aquestes dimensions que no compten amb un jutjat de primera instància i instrucció.

El rànquing comarcal l'encapçala Sabadell, que segons l'INE té poc més de 200.000 habitants. L'organisme estatal atribueix a Terrassa 199.000 habitants, tot i que les dades municipals superen la barrera dels 200.000 habitants. Rubí, per la seva banda, es queda en els 70.000 habitants.

Les dades oficials de l'INE afirmen que Catalunya tenia 7.134.697 habitants l'1 de gener del 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.