El CMSC vol vendre part de la seu per fer front a un deute de 900.000 euros


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc vol vendre a l'Ajuntament una part de la nova seu de l'entitat. D'aquesta manera, el club podria fer front a un deute de 900.000 euros que encara arrossega, a part de la hipoteca. La negociació encara està oberta i l'entitat resta a l'espera que el consistori estudiï la legalitat de l'operació.

Les dificultats econòmiques per les quals està passant el Club Muntanyenc, agreujades durant l'últim any amb la construcció de la nova seu, han obligat a l'entitat a buscar solucions per fer front a un deute de 900.000 euros, prop de 150 milions de les antigues pessetes.

Davant aquesta situació el Club ha iniciat converses amb l'Ajuntament que, segons ha confirmat el president de l'entitat, Francesc Duch, podria fer-se càrrec de part de la despesa. La solució, segons Duch, passaria perquè el consistori comprés una part del nou edifici del club per a ús públic.

Francesc Duch

Vem fer un pla de viabilitat, es va presentar a l'Ajuntament, i ens van fer una proposta que passaria pel retorn d'una part de l'edifici del club a l'Ajuntament.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha explicat que l'entitat es troba en una situació molt delicada i que l'Ajuntament està disposat a buscar vies de col·laboració.

Àngels Solé

Des de l'Ajuntament sempre hem dit que no podem ajudar a finançar seus d'entitats, però aquesta és una situació urgent i excepcional.


Solé ha precisat, però, que aquesta aportació no es farà sense rebre res a canvi, i que el Club Muntanyenc s'ha de comprometre al fet que la inversió reverteixi en el conjunt dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.