Centenars de persones celebren l'arribada de Ses Majestats d'Orient a Valldoreix


  • Comparteix:

La màgia de la nit de Reis ha tornat a Valldoreix amb la cavalcada, que un any més han organitzat Creu Roja i l'EMD. Centenars de persones s'han aplegat a la plaça de Maria Sabater després de seguir la comitiva, que enguany ha comptat amb una dotzena de carrosses. Els vehicles del Club de Voleibol, l'Agrupació de Defensa Forestal i l'associació de veïns de Can Majó han estat els guanyadors del concurs de carrosses d'aquest any.

La cavalcada ha començat amb puntualitat a la plaça de Mas Roig, amenitzada pel grup d'animació Xip Xap i el Centre Musical de Valldoreix.

Des d'allà, una dotzena de carrosses han començat un recorregut pels principals carrers de Valldoreix com el passeig de l'Oreneta, l'avinguda de l'Alcalde Ramon Escayola, la plaça Can Cadena i l'avinguda Mossèn Cinto Verdaguer, fins arribar a la plaça de Maria Sabater. Com ja és habitual, Ses Majestats han fet la tradicional ofrena al nen Jesús a l'església de l'Assumpció i després han aprofitat per recollir les darreres cartes dels més petits.

El rei Gaspar ha recordat als valldoreixencs la importància de buscar el millor dins seu i portar-se bé. De la seva banda, la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha destacat la participació de les entitats i dels ciutadans de Valldoreix i ha fet una crida a seguir treballant per la identitat del poble.

Montserrat Turu

Fem una crida a la pau i a l'esperança i la il·lusió perquè Valldoreix segueixi treballant per la seva identitat i per millorar els seus serveis i el benestar del nostre poble


Aquest any s'han repartit 800 quilos de caramels i 200 litres de xocolata desfeta. La cavalcada ha comptat amb la col·laboració de de diverses entitats com l'ADF, l'església Protestant, les associacions de veïns de Can Majó i Can Casulleres o els clubs d'Handbol i de Voleibol.

En total, 10 vehicles s'han presentat al concurs de carrosses. El primer premi, de 250 euros, ha estat per la carrossa de la secció valldoreixenca del Club de Volei Sant Cugat, carregada de dimonis. La carrossa de l'ADF, que portava alguns dels xais del ramat de Valldoreix, s'ha endut el segon premi, valorat en 200 euros. I els 150 euros del tercer premi han estat pels veïns de Can Majó, amb un vehicle decorat amb motius pirates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.