Joan Saura assegura que els Mossos no han descartat el mòbil del robatori


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant per mirar d'aclarir el mòbil del crim de l'empresari santcugatenc, Joan Alsina, i localitzar l'autor o autors de l'assassinat. El conseller d'Interior, Joan Saura, ha volgut remarcar que, tot i treballar amb diverses hipòtesis, en cap cas s'ha descartat el mòbil del robatori.

En declaracions a l'Agència Catalana de Notícies, Saura ha explicat que els Mossos segueixen treballant a consciència per trobar pistes que permetin aclarir el cas 'quan abans millor'. El conseller també ha volgut deixar clar que 'no hi ha contradiccions' entre la família de Joan Alsina i els Mossos d'Esquadra, ja que 'ningú ha parlat mai de descartar el mòbil del robatori en aquest cas'.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra han explicat que la vídua d'Alsina, que havia d'entrar el passat dijous a la vivenda del carrer Pahissa per fer el reconeixement dels objectes que podrien faltar del domicili, encara no ho ha fet.

Joan Saura

No hi ha hagut ningú que hagi descartat el mòbil del robatori. El que s'ha dit des dels Mossos és que estaven investigant i que no es podia descartar res


El conseller d'Interior ha aprofitat per fer una crida a la tranquil·litat, assegurant que 's'està treballant bé' i que així ho demostra el fet que la delinqüència global estigui estancada en els darrers temps. Tot i això, ha recordat que hi ha un acord amb el govern espanyol per incrementar el número de mossos un cop s'acabi el desplegament.

Les declaracions de Saura arriben just després que el sindicat de Policies de Catalunya hagi denunciat la manca d'efectius i que la PIMEC hagi demanat que s'endureixin les lleis contra les bandes organitzades que assalten habitatges però també que s'acabin les especulacions sobre aquest cas.

Recordem que unes 2.000 persones van assistir divendres al funeral de Joan Alsina, al cementiri de Collserola. Entre els assistents, hi havia l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, el president de l'associació de veïns de l'Eixample Sud, Miquel Quintana, i el president de l'ONG Justícia i Pau, el santcugatenc Arcadi Oliveras.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.