Alcohòlics Anònims celebra el seu segon aniversari a Sant Cugat

Societat

Publicat el 8/gen/07 per Miquel Herrada

La delegació d'Alcohòlics Anònims a Sant Cugat celebrarà el 17 de gener el seu segon aniversari amb una sessió oberta a la ciutadania. Durant la trobada, alguns membres del col·lectiu explicaran la seva experiència i la seva lluita per véncer la dependència de l'alcohol.

Ja fa dos anys que Alcohòlics Anònims té una delegació a Sant Cugat, ubicada a la seu de l'església evangèlica del número 44 del carrer Monestir. En aquest temps, l'entitat ha anat creixent fins a comptar amb una quinzena de membres que es donen suport mutu per abandonar l'addició a l'acohol.

Els membres del col·lectiu es reuneixen cada dimecres, a dos quarts de 8 del vespre, per compartir les seves experiències. El proper 17 de gener, i amb motiu del segon aniversari, la sessió tindrà un caràcter especial i serà oberta a la ciutadania.

Un dels membres de l'entitat, Emili, explica que Alcohòlics Anònims vol arribar a tota la gent que vulgui abandonar la dependència.

Emili

Que siguem anònims no vol dir que siguem secrets. Volem tenir contacte amb organismes i gent que es relacioni amb alcohòlics perquè se sàpiga el que fem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Com la resta d'associacions de Catalunya, Alcohòlics Anònims de Sant Cugat és aconfessional i s'autofinança.

Les persones que vulguin més informació, poden trucar al telèfon 93.317.77.77 o adreçar-se a la seu de l'associació.