Delort diu que hi ha un compromís d'incrementar la presència de policia uniformada als carrers de Sant Cugat


  • Comparteix:

El secretari de Seguretat Pública apunta que en el cas de Joan Alsina cada cop s'intensifiquen més les investigacions al marge del robatori

El secretari de Seguretat Pública apunta que en el cas de Joan Alsina cada cop s'intensifiquen més les investigacions al marge del robatori

El secretari de Seguretat Pública de la Generalitat, Joan Delort, diu que la hipòtesi del robatori sembla perdre força en el cas de la mort de l'empresari santcugatenc Joan Alsina. Delort ha apuntat també que s'ha compromès amb l'alcalde, Lluís Recoder, a intensificar la presència de policia uniformada pels carrers de Sant Cugat.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Delort ha assegurat que no hi ha dades objectives que certifiquin que Sant Cugat no és una ciutat segura. Tot i això, ha dit entendre el sentiment d'inseguretat que viuen els veïns després de successos com la mort de Joan Alsina i per això s'ha compromès a treballar amb l'Ajuntament per mirar de tranquil·litzar la població.

Segons el secretari de Seguretat Pública de la Generalitat, tant ell com el mateix conseller s'han reunit darrerament amb l'alcalde i hi ha un compromís d'incrementar la presència de policia uniformada pels carrers de Sant Cugat.

Joan Delort

També ens preocupa el sentiment d'inseguretat que pugui tenir la població i per això contribuirem a intentar tranquil·litzar aquesta percepció i augmentarem la presència de policia uniformada


Delort també ha afegit que en el cas de l'empresari Joan Alsina, els mossos continuen treballant amb diverses hipòtesis però que s'estan intensificant altres línies d'investigació al marge del robatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.