La Unió i ASDI organitzaran sessions de discoteca per a discapacitats


  • Comparteix:

El Teatre la Unió i l'Associació pro-disminuïts físics i psíquics (ASDI) organitzaran cada tres mesos una discoteca per a discapacitats a les instal·lacions teatrals. L'alcalde, Lluís Recoder, no descarta que el consistori subvencioni el projecte de l'associació.

Sant Cugat tindrà un nou espai destinat a l'oci dels disminuïts físics i psíquics. ASDI i el Teatre la Unió col·laboraran perquè els discapacitats puguin gaudir d'una sessió de discoteca cada trimestre a les instal·lacions del teatre.

El programador del Teatre la Unió, Christian Treceño, dóna suport a la iniciativa i remarca que el teatre està a disposició dels santcugatencs.

Christian Treceño

Vam pensar que no només ens haviem de centrar en el col·lectiu artístic sinó també en altres col·lectius minoritaris que necessiten les nostres instal·lacions per utilitzar-les com a espai d'oci, recreatiu i cultural.


La representant d'ASDI, Mercè Alminyana, demana a l'Ajuntament que subvencioni el projecte de discoteca.

Mercè Alminyana

Volem que es doni alguna subvenció per finançar aquesta iniciativa que volem fer al teatre la Unió que consistiria en fer una discoteca per discapacitats.


L'Ajuntament no tanca les portes a subvencionar la proposta d'ASDI en col·laboració amb el Teatre la unió.

Lluís Recoder remarca el suport de l'Ajuntament a projectes d'aquest tipus.

Lluís Recoder

Nosaltres estem recolzant el projecte de programació de de petit format del Teatre la Unió. No és un recolzament específic a activitats provinents d'ASDI però se'n pot parlar. Fem una sèrie de colaboracions amb persones de Sant Cugat que treballen amb discapacitats. Per tant d'aquest projecte també en podem parlar.


El Teatre la Unió preveu que la primera sessió de discoteca podrà dur-se a terme a finals del primer trimestre d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.