Més de 500 persones celebren l'Aplec de la Salut, a Valldoreix


  • Comparteix:

Mig miler de persones van celebrar dissabte el tradicional Aplec de la Salut de Valldoreix. La jornada va comptar amb diverses activitats com una exposició fotogràfica del Patrimoni Arquitectònic de Valldoreix i una missa a l'ermita de la Salut.

Al migdia es va organitzar un concurs de paelles que va convertir els voltants de l'Ermita en un espai gastronòmic. Enguany han concursat vint-i-dues paelles, 12 més que a l'última edició. L'Aplec també ha comptat amb ball de sardanes i, pels més menuts, jocs infantils i tirolines.

El President de l'EMD, Francesc Cardoner, ha explicat l'origen del tradicional l'Aplec:

Frances Cardoner



Per la seva part, l'alcalde Lluís Recoder ha subratllat l'alta participació que ha aconseguit la festa i la necessitat de conservar les tradicions populars:

Lluís Recoder



Durant l'Aplec, l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix va oferir diverses visites comentades a l'Ermita de la Salut, que van segui atentament molts dels participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.