La FAV demana que es connectin informàticament els centres sanitaris de la Floresta i les Planes


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Veïns reclama que els centres sanitaris de les Planes i la Floresta es connectin a la xarxa informàtica amb els CAPs de la ciutat. Mentre no es resolgui aquesta connexió, els historials clínics dels pacients només es poden consultar des del centres on s'han obert, i per tant els malalts es troben que els especialistes no tenen disponibles les seves dades.

Aquesta és una de les reclamacions que la FAV va fer en l'última reunió formal amb els representants de CatSalut, Mútua de Terrassa i l'Ajuntament, el passat febrer. Ho explica el secretari de la Federació, Josep Maria Àngel.

Josep Maria Àngel

És molt important tenir les històries clíniques connectades amb els especialistes dels altres centres, i que no quedin aïllats com estan ara les Planes i la Floresta.


La FAV considera que aquesta no és una qüestió menor, perquè afecta molt el funcionament de l'ambulatori de la Floresta i el nou equipament de les Planes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.