La veïna a punt de ser desnonada compareix avui davant del jutge


  • Comparteix:

La veïna de Valldoreix a punt de ser desnonada declara aquest dijous davant del jutge. L'empresa propietària de l'habitatge on viu precàriament Serafina Cruz reclama que abandoni la vivenda. La valldoreixenca, de 82 anys, va pedre la titularitat de la casa arran d'una estafa d'un dels seus fills.

Serafina Cruz viu des de fa més de 40 anys al número 123 de l'avinguda del Baixador de Valldoreix. La seva vivenda va ser subhastada fa dos anys per saldar els deutes d'un dels seus fills amb una entitat financera. Cruz havia cedit l'habitatge als seus dos fills amb la condició que es farien càrrec d'ella i que no farien cap actuació a la casa sense el seu consentiments. La propietària de l'edifici demana ara que desallotgin la valldoreixenca per la força.

Des del 1998, Cruz subsisteix amb una pensió no contributiva d'uns 300 euros i sense rebre cap ajuda familiar. Anys enrere, la dona va acollir-se a l'oferta d'utilitzar el centre de dia de la Residència Sant Cugat, però posteriorment va abandonar-lo per decisió pròpia. Els Serveis Socials de l'Ajuntament es veuen impotents per actuar ja que no poden obligar Cruz a viure a una residència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.