Correus promet 45 milions d'inversió a Catalunya per millorar el servei


  • Comparteix:

El director de Correus a Catalunya ha anunciat una inversió de 45 milions d'euros per millorar el servei i consolidar la plantilla. Manel Rey assegura que 5 de cada 10 cartes arriben l'endemà de ser enviades i nega les mancances del servei a Sant Cugat que denuncien els sindicats i l'Ajuntament.

Manel Rey, que ha substituït recentment Jesús Ángel Flores en el càrrec, nega que la qualitat del servei postal hagi empitjorat durant el 2006. Rey afirma que el 70% de les cartes amb destinació a Catalunya arriben, com a màxim, dos dies després de ser enviades, un percentatge lleugerament superior al del 2005. La meitat dels enviaments, segons el director territorial de Correus, arriben l'endemà.

Rey ha compromès una inversió de 45 milions d'euros per aquest any a Catalunya, després dels 70 milions invertits en els dos anys anteriors. Aquesta quantitat es destinarà a millorar el repartiment i estabilitzar la plantilla. Segons els responsables de l'ens postal, un dels principals problemes del servei a Sant Cugat és l'elevada mobilitat dels carters en plantilla, que demanen el trasllat a les seves poblacions de residència. Correus també atribueix la complexitat de la nostra ciutat a l'elevada superfície del terme municipal i al seu ràpid creixement.

Manel Rey ha negat que el seu recent nomenament sigui una conseqüència de l'informe del Síndic de Greuges de Catalunya, crític amb la gestió de Correus a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.