El nou CAP de Valldoreix ha entrat en funcionament amb total normalitat


  • Comparteix:

Vista exterior del CAP de Valldoreix

Vista exterior del CAP de Valldoreix

El nou Centre d'Atenció Primària de Valldoreix va entrar en funcionament ahir amb total normalitat. El centre s'inaugurarà oficialment el 24 de novembre, i a partir del desembre s'afegiran les especialitats de rehabilitació, oftalmologia i ginecologia.

El director del CAP de Valldoreix, Marc Matarrodona, ha subratllat que tot el personal ja està treballant a ple rendiment, tot i les lògiques dificultats dels primers dies:

Marc Matarrodona

Divendres estavem treballant a ple rendiment al CAP de Torreblanca, i avui ho fem, també a ple rendiment, a Valldoreix


Per la seva part, l'alcalde ha subratllat que el CAP està perfectament enllestit, però que des de l'Ajuntament es volen fer algunes millores. Per exemple, l'aparcament actual del centre és provisional, i les pròximes setmanes començarà la construcció de 96 places definitives. Tot i així, Lluís Recoder recomana als ciutadans a utilitzar el transport públic, i ha volgut comprovar personalment el funcionament del CAP i de l'ampliació del servei d'autobusos:

Lluís Recoder

He volgut comprovar que el CAP ha entrat en funcionament amb normalitat i també el nou servei d'autobusos. Des de l'estació de Sant Cugat només hem trigat 6 minuts


El nou CAP es convertirà en el centre de referència de 30.000 santcugatencs, i ha suposat una inversió de 2 milions i mig d'euros. El nou centre disposa de 32 consultes i d'un equip de 50 professionals. El nou CAP té més de 2.200 metres quadrats, que compten amb dues sales de rehabilitació, un quiròfan per a cirurgia menor ambulatòria, i una aula d'educació sanitària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.