El Punt de Trobada de Creu Roja, a punt de col·lapsar-se en només 4 mesos


  • Comparteix:

Creu Roja de Sant Cugat-Rubí fa una valoració molt positiva dels quatre mesos de funcionament del Punt de Trobada. Tot i així, el vicepresident de l'entitat que gestiona el servei, Enric Martínez, alerta que durant els propers mesos el servei podria arribar al seu límit de capacitat.

El Punt de Trobada de Creu Roja, creat pels consistoris de Rubí i Sant Cugat i gestionat per Creu Roja, porta quatre mesos en funcionament a la nostra ciutat. El servei va néixer amb l'objectiu de ser un espai neutral per facilitar el règim de visites dels infants amb els seus pares en casos de ruptures familiars.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons', el vice-president de Creu Roja Sant Cugat-Rubí, Enric Martínez, ha fet una valoració positiva d'aquests quatre mesos de funcionament.

Enric Martínez

És una valoració malhauradament positiva, perquè vol dir que els conflictes segueixen existint.


Creu Roja ha atès, durant aquests quatre mesos, les necessitats de 16 famílies amb 19 menors de Sant Cugat i Rubí. El servei va néixer per la saturació que denunciaven els juristes als punts de trobada de Terrassa i Barcelona, però com alerta Enric Martínez, el punt de Sant Cugat- Rubí podria patir aviat una situació de límit similar en els propers mesos.

Enric Martínez

Malhauradament aviat podem arribar a patir la mateixa situació de límit que els altres punts i haver de dir que no podem atendre més famílies.


D'altra banda, Creu Roja Sant Cugat-Rubí ha aconseguit sumar quasi 3.000 socis a l'entrar al nou any 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.