Tura és contraria a endurir les penes per combatre el crim organitzat com demana Recoder


  • Comparteix:

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, s'oposa a endurir les penes per combatre el crim organitzat. Tura ha respost així a les demandes de modificacions legislatives que ha formulat en diverses ocasions l'alcalde, Lluís Recoder, per fer front a la delinqüència organitzada.

Després de l'assassinat de l'empresari santcugatenc Joan Alsina, l'alcalde ha tornat a demanar l'enduriment de les penes per fer front al crim organitzat. Segons Recoder a aquetes organitzacions criminals 'els surt barat' delinquir en el nostre país.

La màxima responsable de la Generalitat en matèria de justícia, Montserrat Tura, s'ha oposat a un hipotètic enduriment de les penes per delictes de robatoris o assalts a domicilis.

En declaracions a Europa Press, la consellera Tura ha explicat que la màxima preocupació ha de ser que la investigació policial arribi a bon port i es 'detingui al responsable de la mort de l'empresari santcugatenc'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.